İstanbul’da Büyük Numara Ayakkabı Siparişi

İstanbul’da Büyük Numara Ayakkabı Siparişi

Geçmişinde başkentlik yapmış önemli bir değer ve öneme sahip güzide büyükşehir İstanbul’da büyük numara ayakkabı siparişi vermek için büyük bir uğraş ve telaş içine girenler artık tasalanmaya gerek yok. 30, 31, 32 gibi küçük numaralardan başlayıp 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ve 50 numaraya kadar büyük numara ayakkabı siparişi yapabilmekteyiz. Bakırköy, Sirkeci, Topkapı, Kadıköy, Eminönü, Bahçelievler, Fatih, Üsküdar, Nişantaşı’nda büyük numara ayakkabı yaptırmak için doğru adrestesiniz. Ayak yapınız büyük numara bayan ayakkabı siparişi için mi uygun, ya da baylar için büyük numara erkek ayakkabı siparişi mi vermeniz gerekiyor? Üzülmeden, tasalanmadan istediğiniz ayakkabı modelini istediğiniz büyüklükte yapıyor, belirtilen sürede adresinize gönderiyoruz. Ayağınızda tarak veya kemik çıkıntısı gibi canınızı sıkan durumlar için de üzülmeyin. Ödemli ayaklar için özel ayakkabı yapıyoruz. Yani kısacası, dilediğiniz ayakkabıyı istediğiniz şekil, ölçü ve renkte ayağınıza göre yapıyor, ayaklarınızın rahat etmesini sağlıyoruz.

 

Büyük Numara Bayan Ayakkabı Sipariş

 

İstanbul’da Büyük Numara Çizme Siparişi Yapan Yerler

Soğuk havaların ve çetin kış günlerinin vazgeçilmez tercihi olan bayan çizme modelleri için de dilediğiniz ayak numarasında büyük numara bayan çizme siparişi verebilirsiniz. Kahverengi, siyah ve taba rengi çizme modelleri bu yılın en fazla tercih edilen çizme renkler olarak karşımıza çıkmakta. Topuklu çizme modelleri arasında yine en fazla dikkat çeken, fermuarlı bayan çizmeler olarak ön plana çıkmakta. Büyük numara çizme siparişi vermek için 0534 526 79 07 numaralı ayakkabı sipariş numaramızdan dilediğiniz ayakkabı, bot ve çizme siparişiniz verebilirsiniz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi