Taşlı Gelinlik Ayakkabı Modelleri – Özel Tasarım Gelin Ayakkabısı

Taşlı Gelinlik Ayakkabı Modelleri – Özel Tasarım Gelin Ayakkabısı

Özel gün ve gecelerin vazgeçilmez ayakkabı tasarımcısı olan Asil Kundura‘dan yine sizler için özel hizmetler sağlanırken, düğün, nişan gibi günlere özel ayakkabı siparişi verebilirsiniz. Düğün günlerine özel damat ayakkabısı ve gelinlik ayakkabı modelleri ile istediğiniz modeli sizin için yapıyor adresinize gönderiyoruz. Mağaza ve dükkanları gezip de ayağınıza göre bir model bulamadıysanız tam size göre bir sipariş sistemimiz var. Siz sadece yaptırmak istediğiniz gelinlik ayakkabı modelini bize gönderiyorsunuz, biz size istediğiniz gelin ayakkabı modelini ayağınıza özel yapıyoruz. Arada mesafe var ve nasıl olacak sipariş sistemi diye düşünmenize gerek de kalmadı.

Taşlı Gelinlik Ayakkabı Sipariş Vermek İçin Ne Gerekiyor?

Yaptırmak istediğiniz gelinlik ayakkabısının fotoğrafını, ayağınızın üstten ve yandan çekilmiş bir fotoğrafını bize whatsap veya mail üzerinden göndermeniz yeterli. 0534 526 7907 numaralı iletişim hattımızdan gönderebilir veya info@asilkundura.com.tr adresimizden gelinlik ayakkabı siparişi verebilirsiniz. Sorunlu ve problemli ayaklar için de özel gelinlik ayakkabı siparişi yapmaktayız. Ankara, İzmir, İstanbul’da taşlı gelin ayakkabısı siparişi verebileceğim yerler var mı diye merak etmenize de gerek kalmadı. Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine özel ayakkabı sipariş hizmetimiz mevcut olup ayakkabınızı en kısa sürede belirtilen zaman içinde adresinize teslim ediyoruz.

Sipariş Ayakkabı Modelleri

ayakkabı siparişi




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi