Büyük Numara Ayakkabı Siparişi Yapan Yerler – Asil Kundura

Büyük Numara Ayakkabı Siparişi Yapan Yerler – Asil Kundura

Ayağı özellikle 43 ve 44 numaradan büyük olan kişilerin ayağına uygun ayakkabıyı bulmakta zorlanması, 45-46-47-48-49 ve hatta 50 numara ayakkabı arayan birinin ayakkabı bulamaması Asil Kundura’ya adeta bir işaret oldu. Ankara’dan tüm Türkiye’ye büyük numara ayakkabı siparişi yapan Asil Kundura, büyük numara ayakkabı bulsa da istediği modele ulaşamayanlar için de özel ayakkabı siparişi yaparak hayalinizdeki modele sizi kavuşturuyor.

 

büyük numara ayakkabı siparişibuyuk-numara-erkek-ayakkabi

 

Erkekler için be büyük numara bayan ayakkabı siparişi vermek isteyenler için 0534 526 79 07 nolu WhatsApp sipariş hattından sipariş verebilirsiniz. 

BÜYÜK NUMARA AYAKKABI SİPARİŞİ VERMEK İÇİN NE GEREKLİ?

Yaptırmak istediğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayağınızın fotoğrafını ve ayak numaranızı bize 0534 526 79 07 nolu WhatsApp numaramız üzerinden bildirmeniz yeterli. Size bildirilen en kısa sürede sipariş ayakkabı yapılarak adresinize gönderiliyor. Sadece büyük numara ile kalmayıp 30 numaraya kadar küçük numara ayakkabı siparişi de verebilen müşterilerimiz için amaç istenilen ve hayalinizdeki en güzel ayakkabı modelini istediğiniz ayak numarasına göre yapabilmektir.

 

büyük numara bayan ayakkabı siparişibuyuk-numara-ayakkabi

 

Ayrıca ayak sağlığı ve kalite asil kundura için en önemli kriterdir. Ayakkabı siparişinde kullanılan malzemenin kalitesi profesyonel işçilik ile birleşerek sizlere en sağlıklı ve en güzel ayakkabıyı ulaştırmaktan adeta gurur duyuyor. Konu ile ilgili sorularınız varsa aşağıdaki yorum kısmından veya yukarıdaki iletişim numarasından da sorularınızı istediğiniz zaman sorabilir, ayakkabı siparişi verebilirsiniz. 

Mağaza mağaza ve dükkan dükkan gezerek ayağına göre bir modeli aramaktan daha fazla ayağına göre ayakkabı numarası arayan insanların işini hayli kolaylaştıran asil kundura ayak yapınıza uygun modelleri ve dilediğiniz modeli istediğiniz ayak numarasına göre yapıyor ve yurdumuzun dört bir yanına il-ilçe demeden her yere siparişinizi oluşturarak adresinize göndermekte.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi