2018 Yılı Bayan Çizme Modelleri – Asil Kundura

2018 Yılı Bayan Çizme Modelleri – Asil Kundura

Sizler için geride bıraktığımız sene içinde en çok tercih edilen bayan çizme modellerini araştırırken 2018 yılında da sizler için topuklu ve düz taban bayan çizme modelleri araştırması yaptık. Özellikle de kadınların en çok aradığı çizme modelleri arasında yer alan dizüstü bayan çizmeler ve topuklu bayan çizme modelleri sizler için 2018 yılı için de hazırlanmakta. Sizler için 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da en çok tercih edilen bayan çizme modelleri için dilediğiniz Çizme Siparişi vererek kısa sürede teslim alabilirsiniz.

 

Bayan Çizme Modelleri – 2018

 

Kadınların soğuk havalarda ve yağışlı günler için en çok satın alınan ayakkabı modelleri arasında bayan çizmeler ve dizüstü çizme modelleri bu yıl da yükselişte olacağı muhakkak. Kadınlar için en çok merak edilenler arasında yer alan çizme alırken nelere dikkat edilmeli sorusu için güzel bir cevap hazırladık. Kaliteli bir çizmenin en belirgin özelliği, el yapımı çizme olmasıdır. Özellikle de özel çizme siparişi ile temin edebileceğiniz 1. sınıf kalitede gerçek deri ürünlerini günümüzde ayakkabı sipariş hizmeti ile temin edebilmeniz oldukça kolay.

 

Dizüstü Fermuarlı Çizme Modelleri

 

Soğuk havalarda bacaklarınızı sarıp sıcak tutacak olan dizüstü çizmeler arasında fermuarlı ve bağcıklı seçenekler için bir tercihte bulunmak oldukça zordur. Fakat kullanım kolaylığı açısından fermuarlı çizme modelleri için sizler de 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp Çizme Siparişi numarası ile iletişim sağlayıp istediğiniz herhangi bir çizme modelini sizlere özel olacak şekilde yaptırabilirsiniz. Sizler için 1. sınıf kalitede gerçek deri ile hazırlanan diz üstü çizmelerin iç astar ve taban kalitesi de özel olarak hazırlanıp kullanıma sunulmakta.

 

Diz Üstü Bağcıklı Çizmeler

 

Görünüm ve estetik itibariyle gayet şık ve albenisi yüksek bir karizması olan bağcıklı dizüstü çizme modelleri özellikle de kadınların açık renk tercihlerine hitap etmeye devam ediyor. Çizmenin uzun ve dizüstü olması soğuğa karşı büyük bir engel olarak bilinirken kaliteli dizüstü çizme modelleri için malzeme seçimi çok önemlidir. İç astarındaki soğuk ve su geçirmez özellikler sayesinde çizmenin yalnızca deri olarak değil, iç malzeme seçimi olarak da kalitesinin temsili olmalıdır.

 

Dizüstü Bayan Çizme Siparişi

 

Sizler de sevdiklerinize hediye çizme siparişi vererek ya da kendiniz için özel bayan dizüstü çizme yaptırmak için alt kısımdaki iletişim numarası ile herhangi bir yerde beğendiğiniz ve gördüğünüz farklı bir çizme modelini Bayanlara Özel Kışlık Çizme Siparişi vererek yaptırabiliyorsunuz. Çizme boyunu ve topuk yüksekliğini istediğiniz şekilde düzenleme hakkına sahip olabiliyorsunuz.

Bayan Dizüstü Çizme Siparişi Vermek İçin

Bayan Dizüstü Çizme Siparişi Vermek İçin

Üstelik gizli topuklu çizme yaptırmak için de iç gizli topuk yüksekliğini de belirterek özel el yapım çizme hizmetinden faydalanabilirsiniz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi