Kroko Deri Erkek Ayakkabı Sipariş

Kroko Deri Erkek Ayakkabı Sipariş

Kişiye özel olarak üretimi sağlanan özel tasarım erkek ayakkabılarda özel kroko deriler ile klasik bir çalışma yapılabilir. Özel baskılı kroko derilerde ayak kısmının önüne baskının modelini gösterecek bir deri parçasını konulmaktadır. Üretim esnasında birçok işlemi sağlamlık üzerine kalıplama işlemi görmesi olarak belirtebiliriz. Ayak yapınızın durumu ne olursa olsun konfordan asla ödün vermeyen Asil Kundura, üretimini 1974 senesinden bu yıllara kadar her tarzda ayakkabıyı üreterek kaliteli ayakkabı anlayışını oluşturmuştur. Tarzınız ne olursa olsun, her tarzda üretimini gerçekleştirdiğimiz, hakiki kroko baskı derilerimiz özel bir tarz ayakkabı sahibi olabilirsiniz. Sizler sadece bizimle görsel paylaşımı yaparak veya bizlerin size sunmuş olduğumuz özel modellerimiz ile bu trend ayakkabı yolunda daha kolay yol kat edebilirsiniz. Özel ayakkabı üretimimizde size özel en tarz seçenekleri üretiyor ve ayak yapınıza özel olarak üretimini sağlıyoruz.

Kişiye Özel Kroko Baskı Erkek Ayakkabılar

Özel Kroko Baskı Erkek Ayakkabı Üretimi

Dışarıda arayıp bulamadığınız veya görsellerle ayakkabı yaptırmak isteğiniz modellerinizi hala elde edememiş iseniz bizimle yakından irtibata geçebilirsiniz. Dilerseniz üretim sahamızı yakından ziyaret edebilirsiniz. Arzu edilen model için sadece ve sadece görsel paylaşımı yaparak üretimini sizler adına gerçekleştiriyoruz. Kroko baskı dana derilerimiz belirteceğiniz model üzerine özel olarak üretilir, yani sizin anlayacağınız şu ki, size özel bir kroko baskılı dana derisi üretimini sağlayıp ayakkabınızı oluşturmaktayız. Özel yaz ayları için klasik bir tasarımın üzerine baskılı özel deri uygulaması ile bir çalışma gerçekleştirebiliriz. Üretiminde derinin tok tutulması ayakkabı için çok önemlidir. Çabuk deforme olmaması için kalıplama üzerinde tam 9 gün durması gereklidir. Çünkü özel bir ayakkabı üretimi 14 tam olarak minimum 14 gün sürmektedir. Fırınlama işlemi ile deforme olayını engelliyor ve ayakkabınızın daha şık ve tok durmasını sağlıyoruz. Süre zarfının uzaması derinin yumuşamasını daha çok sağlamamamızdır.

Özel Tasarım Erkek Ayakkabı Siparişi

Krorko Baskı Erkek Ayakkabı Siparişi

Siparişinizi titizlikle hazırladığımız üretim alanımızda kullanılan malzemelerin her bir 1. sınıf ve özel malzemelerden üretimin gerçekleştirmekteyiz. Siparişini arzu ettiğiniz modeller için her birine el yapımı özel ahşap kutularımız ile desteklemekteyiz ve iç özel ahşap kalıbı ile gönderimini sağlamaktayız. Size özel bir çalışma arzu ederseniz, bizimle yakından iletişimi sağlayabilir, dilerseniz İnstagram, Tumblr, Facebook, Pinterest gibi sosyal medya platformlarından kurumsal hesaplarımızı takibe alabilirsiniz. Bilgi ve danışmak istediğiniz bir konular ile de 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattından bilgi ve gerekli desteği gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Özel günlerinizde, düğünlerde, toplantılarda giymek isteğiniz takım elbisenizin altına şık bir tasarım ile gereken desteği birlikte sağlayabiliriz. 47 yıllık asil bir tecrübe ile sizlere en özel ayakkabıları, tasarım harikası ürünlerimizi sizler adına yapmaktan mutluluk ve onur duymaktayız. Global özel sipariş ayakkabı kategorisinde dünya standartları kapsamında liderlik sıralamalarında yerini alan Asil Kundura, özel sipariş ayakkabı üretimi ile her tarz ayakkabının üretimini en hassas şekilde üretimini gerçekleştirmektedir.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi