Bayan Ortopedik Ayakkabı Siparişi

Bayan Ortopedik Ayakkabı Siparişi

Ayak problemlerinin başlıca çözümü ortopedik ayakkabı olarak belirtebiliriz. Rahat olması, konforlu olması ön baza alınarak hazırlanan, elde üretimi gerçekleşen ortopedik ayakkabılarınız ayağınızın ölçüsü tam alınarak tasarım üzerine uygulanır. Özel deriler ile el yapımı tekniğiyle sizlerin ayak konforuna en uygun ayakkabı tasarımı tercihini sizlere sunarak özenle hazırlayıp üretmekteyiz. Tırnak batması gibi bir ayak problemine içten ön kısma bir rahatlık vermek başlığında genişleme işlemi uygulanarak kalıp genişletilmektedir. Genişletilen ön kısım daha rahat olacağı için, ayak konforunu tam kapsayacaktır. Eğer ki yükseklik içten veya dış bir problem var ise bu sorunu kalıp doldurma veya kalıp boşaltma çalışması üzerinde hazırlığı yapılarak üretimi hassas ayaklara hassasiyetle üretilir. Özel sorunlu ayaklar için her tarz problem ve sorunlara yönelik üretimini gerçekleştiren Asil Kundura, 1974 yılından günümüze her tarz ayakkabı tasarımı yapmakta ve ortopedik ayakkabı üretimini elde üreterek sağlamaktadır.

Bayan Ortopedik Ayakkabı Tasarımı

Özel Ortopedik Ayakkabı Siparişi

Özel bir model belirlediniz ve size göre olmadığını veya ciddi bir ayak probleminiz olduğu için o ayakkabıyı giyemiyor iseniz, sizlere en üstün tasarımlarıyla, konfor ve tabanı ile Asil Kundura ile tanıştırabiliriz. 47 yıllık usta ellerin tecrübesi ile size en özel konforlu ortopedik ayakkabıları hazırlayıp yapmaktayız. Ön tarak kısmında sıkışma, daralma, boğma gibi veya birçok nedenden ötürü rahatlık problemi çeken bay ve bayanlar için en rahat ayakkabıları üretip sizler adına tasarlıyoruz. Dilediğiniz renk tonunda, dilediğiniz kalıpta, dilediğiniz özel bir deri çeşidi ile sizlere bu özel ayakkabı üretiminden faydalanmanızı şiddetle tavsiye etmekteyiz. Ortopedik ayakkabı siparişlerinizde ayak ölçüleriniz santimi santimine alınarak, size ait bir ortopedik bir iç kalıp yapılır, yapılan bu kalıp iç ayak konforunuzu tamamen sağlayacak ve istediğiniz estetiği ayağınıza tam verecektir. Özel ayaklarda mutlaka ve mutlaka iç kalıbınızın ölçüsü kesinlikle alınarak dikkatle ölçülere uygun üretimi sağlanmalıdır.

Özel Üretim Ortopedik Ayakkabı Modelleri

Problemli Ayaklar İçin Ortopedik Ayakkabı Siparişi

Büyük ayak problemlerinin rahatsız edici olarak sizi mutsuz etmesi, yaşantınızı olumsuz yönde etkileyişi maalesef ki kaçınılmazdır. Ayak problemlerinizi giderecek bir ayakkabıya sahip olmak isterseniz, Türkiye’nin neresinde olursanız bize ulaşabilirsiniz. Asil Kundura Facebook, Tumblr, Pinterest, İnstagram sosyal medya adreslerinde bizleri bularak model incelemesinde bulunabilirsiniz. Dilerseniz detaylı bilgi edinmek ve sipariş vermek isterseniz, 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattından detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Sizleri en yakın üretim yerimizde görmekten mutluluk duyarız. Problemli bir ortopedik ayakta bel ağrısı mutlaka mevcuttur. Bel ağrısının temel nedeni ise topuğun yere nasıl değmiş olmasıdır. Topuğun yer ile teması yumuşak olmalı ki bel kısmına gerekenden fazla ağırlık oluşmasın. Kişiye özel bu üretim yerinde size en özel olacak modeli seçerek, ayak ölçünüz ne olursa olsun, özel bir ortopedik ayakkabı ile sizi de bu konfora davet ediyoruz. El yapımı ürünlerimiz tamamıyla hakiki dana derisinden üretimi sağlanmaktadır.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi