Kişiye Özel Ayakkabı Üretimi

Kişiye Özel Ayakkabı Üretimi

Özel olarak elde ürettiğimiz tasarım ayakkabılar, ayakkabı meraklılarının vazgeçilmezi olmaktadır. Her insana ait özel bir ayakkabı mutlaka bizim üretim alanımızda mevcuttur. Çok arzu edipte bulamadığınız o şaheser özel ayakkabıları bizlerle paylaşmanız kafi olacaktır veya Asil Kundura olarak sizlere sunduğumuz özel modellerimizi en ayrıntılı şekilde incelemesini yapabilir, detaylı araştırma yapabilirsiniz. Kuruşu 1974 yılına dayalı Asil Kundura, özel sipariş ayakkabı üretimini elde üreterek bugünlere kadar asilliğini bozmayıp en özel ayakkabıları ve tasarımları sizler için hazırlamaktadır. Yüzlerce deri çeşidinin bulunduğu üretim yerimiz sizlere en özel renk tonları, en özel kösele modelleri, en özel ayağınıza uygun kalıbı, şıklığı, zarifliği yansıtmak için uğraş içerisindedir. Düz bir model arzu ederseniz, eskime deri veya estetik bir kroko deriyle ürün siparişinde bulunabilirsiniz. Dilerseniz modellerimizi inceleyerek size hangi modelin daha çok yakışacağını hayal dünyanızda canlandırarak düşünebilirsiniz.

Özel Üretim Erkek Ayakkabı Siparişi

Özel Ayakkabı Siparişi

Tasarımında ayak uyumluluğu ve konforu ilk bazda öne alınıp sonrasına görselliğin ve zarafetin ışıltılı yansıması ile siz değerli müşterilerimize en özel, en trend, gözde modelleri tasarlayarak hazırlıyoruz. Sayısız modeli elde işleyerek, tasarımına zarafet katarak üretilen özel ayakkabılar, isteğinize özel olarak güncel seçenekler ile elde tek tek işlenerek özel birçok işlemle hazırlanmaktadır. Tasarımı, görünümü, üretimi kime ait olursa olsun sizler adına en özel hangi tasarımı uygun gördüyseniz, size hangi trend model uygun geliyor ise sizlere en ayrıntılı bilgiyi verip siparişlerinizi başlatıyoruz. Deriden, köseleye, dikiş ipinden iç astarına, bağcığından her noktasına özenle seçilecek hazırlanan özel ısmarlama ayakkabılarınız, sizlerin ayak konforunu tam kapsamaktadır. Sevdikleriniz için, rahatlıkta problem yaşayan bireyleriniz için özel olan üretim bizlerin yardımı ile mümkün durumdadır. İster içten gizli topuk, isterseniz kuş gibi uçmak isterseniz rahat mı rahat bir konfor tabanlı pamuk gibi derilerimiz ile ayak rahatlığınızı bizlere ulaşarak ve sipariş vererek doyasıya yaşayabilirsiniz.

Hakiki Deri Erkek Ayakkabı Modelleri

El Yapımı Özel Sipariş Ayakkabı Modelleri

Hakiki derinin ve hakiki köselenin kalite durumu ayakkabı üretiminde çok önemli bir durumdur. Eğer üretilen tasarım kalitesiz malzeme ile yapılırsa mutlaka çabuk deformasyona sebebiyet verecektir. Sizde kalite, şıklık ve zarafetten ödün vermiyor iseniz, bizleri Pinterest, Tumblr, İnstagram, Facebook sosyal medya platformları üzerinden yakından takibe alarak incelemeye alabilirsiniz. Dilerseniz de üretim yerimizi ve şovrumumuzu ziyarete gelebilir, yerli üretimin ve elde yapımın inceliklerini yakından gözlerinizle görebilirsiniz. İç aydınlatan özel tasarımlarımızla zarifliği gözde edinebilir, ayrıntılı model incelemesinde bulunmak ve bilgi edinebilmeniz için de 0534 526 79 07 WhatsApp sipariş hattımız üzerinden her türlü soru, görüş ve siparişlerinizi iletebilirsiniz. Özel günleriniz, normal yaşantınız, ve size yakından destek verecek özel tasarım ayakkabılarınız, sizi her an ön plana çıkaracak gözler üzerinizde olacaktır. Sizlerde Asil Kundura kurumsal adımız altında verilen adres ve iletişim destek numaramızla bizleri yakından takibe almanızı şiddetle tavsiye etmekteyiz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi