Erkekler İçin Yazlık Rugan Ayakkabı Modelleri

Erkekler İçin Yazlık Rugan Ayakkabı Modelleri

Bu yaz en çarpıcı ve göz alıcı rugan ayakkabı modellerimiz ile modanın ve şıklığın zirvesine ulaştırıyoruz. Stil ve özel tasarım görüntüsüyle hakiki rugan deriden el yapımı işçilik kalitesinde ürettiğimiz erkek ayakkabı modellerimizde, kişiye özel ayakkabı siparişi hizmet kalitemiz dünya çapında en kaliteli ve modern ayakkabılardır. İlkbahar yaz moda esintisine uyarlanmış bir çok sıra dışı tasarım ayakkabı modellerimizde tamamen hakiki deri ve özel hakiki kösele kullanıyor ve en ince detayı önemle titizlikle deriye işliyoruz. Ustalık ve sanat çalışmalarımız dünya çapında yüzlerce ayakkabı sever müşterilerimizin mutluluğunu ve beğenisini kazanmıştır. Tamamen kurumsal yapımız ve kaliteli hizmet anlayışımız ile müşterilerimizin memnuniyetini eksiksiz bir şekilde karşılayacak ürünler yapmak en başlıca ilkemizdir. Kişiye özel erkek ayakkabı siparişinde 1974 yılından bu yana bizi tercih eden yüzlerce müşterimizin ortak yaşadığı duygu memnuniyet ve hayranlık duygusudur. Üretmiş olduğumuz her özel sipariş ayakkabıda en kaliteli malzemeler ve işinin ehli ustaların emeği ile meydana gelen bu özel kreasyon sipariş erkek ayakkabı modellerimizi mutlaka görmelisiniz.

El Yapımı Erkek Ayakkabı Siparişi

Yaza Özel Rugan Ayakkabılar

İçinde bulunduğumuz ilk bahar ve yaz mevsiminde renkli ve rahat elbiseleriniz ile uyum sağlayacak bir çok özel sıra dışı model üretimlerimizi sizler için yeniledik. Kişiye özel el yapımı sipariş ayakkabı kalitesini mutlaka bizimle yaşamalısınız. Birbirinden özel model çalışmalarımız en trend ve güncel modeller ile tasarlanıyor ve en muazzam kalitede malzemeler ile özenle hazırlanıyor. Ayak yapınıza uyumlu kalıplar üretilerek ayaklarınızın şekil aldığı ayakkabılar değil, ayaklarınıza göre şekil alan ayakkabılar üretiyoruz. Böylelikle ayak yapınız bozulma ve yıpranma söz konusu olmuyor. Sadece kişiye özel sipariş usulünde uygulanan bu sistem sayesinde ayaklarınız hiç bir hatasız edici etkenle karşılaşmamış olur. Mutluluk ayaktan başlar ilkesi ile ayaklarınız rahatlatacak konforlu ayakkabılar ve modanın ikonlaşmış modelleri ile en kaliteli sipariş ayakkabı üretimlerini hassasiyet ve ustalıkla sizler için yapıyoruz. Klasik tarz ve spor tarzda günlük yaşantınızda elbiselerinize uyum sağlayacak her türlü model ve rengi tasarlıyor, beğendiğiniz başka bir modeli en kaliteli malzemelerden sizler için üretiyoruz.

Erkeklere Özel Tasarım Rugan Deri Erkek Ayakkabı Siparişi

Klasik Rugan Ayakkabı Modelleri

İş ve toplantılarınızda, özel resmi davetlerinizde klasik kesim elbiselerinizde ve kumaş seçimlerinizde kombin edeceğiniz bir çok klasik rugan ayakkabı modellerimiz sizler için hazır. Temiz ve parlak dokusuyla klasik elbise tercihlerinizde en çok fark edilecek detaylardan birisi rugan ayakkabı seçimleriniz olacaktır. Bakımlı ve şıklığın simgesi haline gelmiş rugan ayakkabı seçimleri, sizi sıra dışı şık bir havaya sokacaktır. Bağcıklı, tokalı, lastikli, zımba motifli ve daha bir çok Türkiye’nin ve Avrupa’nın ayakkabı modasında zirve yapmış model alternatiflerimizi mutlaka görmelisiniz. Her ayak yapısına ve her ayak numarasına büyük ve küçük numara olacak şekilde kişiye özel rugan ayakkabı siparişlerinizi siz değerli müşterilerimiz için yapar hazırlarız. Rugan deriden üretilmiş bir ayakkabının en büyük özelliği hijyenik temiz, bakımlı ve şık görüntüsüdür. Kullanım açısından klasik tarza sahip kişiler için en çok tercih edilen stiller arasında yer alıyor. Bu şık ve tasarım harikası klasik rugan ayakkabı modellerimizden tarzınıza uygun olan seçenekleri 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp iletişim numaramızdan irtibata geçerek kişiye özel sipariş ayakkabı usulüyle el yapımı işçilik kalitesinde yaptırabilirsiniz.

Özel Üretim Erkek Ayakkabı Modelleri

Bağcıklı Rugan Ayakkabı Üretimi

Hakiki dana derisinden üretilmiş rugan deri ile hazırlanan bağcık motifli erkek ayakkabılarda kullanılan deri ve kösele kalitemiz 1. Sınıf dünya kalite standartlarında olup uzun ömürlü ayakkabı tercih eden müşterilerimiz için özel olarak üretilmektedir. Tamamen kişiye özel ayakkabı siparişi hizmeti veren atölye tesisimizde işinin ehli usta çalışanlarımız tarafından el emeği ile üretim yapılmaktadır. Bir çok modelde olduğu gibi bağcıklı ayakkabılarda da rugan deri modasını en şık ve sıra dışı sunumlarla siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında bir çok Avrupa ülkesine özel sipariş ayakkabı yapıyoruz. Ürettiğimiz her sipariş ayakkabıda kullanılan malzeme ve el yapımı işçilik kalitemiz tartışılamaz üstün derecede kalitelidir. Kullanım kolaylığı açısından bağcıklı ayakkabılar günlük yaşantıyı ayaklarınızda kolaylaştıracaktır. Ayaklarınızı üstten saran yapısıyla rahat ve konforlu adımlar atmanızı da sağlayabilir. Siparişlerde kullanılan özel kösele sayesinde de ayaklarınızda yanma ve kaşınma kesinlikle ortadan kalkar.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi