Hediye Ayakkabı Siparişi

Hediye Ayakkabı Siparişi

Bayanlar içinde bu sezonda kışlık bot ve hediyelik olarak model alternatiflerinde en çok beğeni ile tercih de bulunan modeller arasında yer alan körüklü model bot seçeneklerimiz ile birbirinden şık ve özel tasarım üretimlerimiz ile siz ayakkabı severler kadın müşterilerimizi beklemekteyiz. Yumuşacık ayağınızı saran özel deri dokusu ve kürk desenli ve iç astarlı sizlere göre özel hazırlamış olduğumuz körüklü bot modellerimizden tarzınıza şık hitap edecek seçenekler ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Mağazalardan alınan hazır üretim alışverişlerden sıkılmışsanız mutlaka kişiye göre özel sipariş yöntemi ile sizler için özel ürettiğimiz, kaliteli ve el yapımı bayan bot modellerimizden seçenekleri ile tarzınıza göre fark yaratacak seçeneklerimiz ile siparişlerinizi verebilmektesiniz. 30 ile 50 numaraya kadar ayak numarası seçeneklerimiz mevcut olup aramış olduğunuz tüm model seçeneklerimizden kolaylık ile siparişlerinizi verebilirsiniz. 7 ile 12 – 14 iş günü içerisinde dilemiş olduğunuz modeli dilediğiniz bir şekilde dizaynda sizler için üretip adreslerinize teslim hizmetimiz ile göndermekteyiz.

El Yapımı Hediyelik Ayakkabı Modelleri

Bayan Bot Üretimi

Sonbahar soğuk hava şartlarında yağmurlu ve karlı hava koşulları ile ayakkabı ve botlar ve malzeme kalitesi ile önemi çok büyüktür. 1. Sınıf ‘A’ kalite dünya standartları kalitesi ile malzemeler ve el işçiliği olan ve kalite ile bizi kişiye göre özel sipariş ile bir dünya markası olarak yapmaktadır. 1974 yılından itibaren bu yana dünyada en kaliteli bir ayakkabı ve botları üretilmekte olmamız, ayrıca üretmiş olduğumuz ürünler el yapımı ve işçilik kalitelerinde olup bizim sektörde olabilen en büyük farklarımızdır. El yapımı ayakkabı ve sanat modelleri bir kalite farkı daha uzun ömürlü olabilen deforme olmayan ürünleridir. 7 ile 14 iş günü içerisinde dilediğiniz gibi modeli dilediğiniz dizaynda sizlere göre özel olarak üretip adresinize hızlı bir şekilde teslim etmekteyiz.

Özel Tasarım Bayan Bot Üretimi

Kışa Özel Bayan Bot Siparişi

Mağazalardan hazır ürün alışverişler ile sıkılmış iseniz mutlaka kişiye göre özel bir sipariş yöntemi ile tanışmak sizler için özel olarak üretmiş olduğumuz , kalite ve el yapımı bayan bot modelleriyle tarzınıza göre fark yaratabilen seçeneklerimiz ile siparişlerinizi çok rahat bir şekilde verebilirsiniz. 30 ile 50 numaraya kadar ayak numarası ile seçeneklerimiz ve aranılan tüm model seçenekler arası kolaylık ile sipariş verebilmektesiniz. Özel sipariş üretimlerimiz ile de siz bayan ayakkabı severler için özel olarak ürettiğimiz birbirinden özel ve sıra dışı modellerimiz ile en kaliteli ve ‘A’ sınıfı malzemeler ile sizler için üretmekteyiz. Uzun topuklu ve hakiki deri modelleri ile birbirinden farklı şık tasarımlar ile el yapımı üretim bayan bot siparişleriniz ile büyük bir titizlik ile hazırlamaktayız.

Bayanlara Özel Bot Üretimi

Hediye Ayakkabı Üretimi Yapan Firmalar

Yüksek topuklu, feta taban, dolgu topuk ve eva taban seçeneklerin yanı sıra özel hakiki dana derisi ve farklı alternatifler ile geniş ve kaliteli malzeme yelpazemizi özel siparişlerinize göre kullanılıyor. Özel üretim ve kaliteli bot seçenekleri piliseli, tokalı bot ve daha birden çok farklı seçenekler ile özel olarak tasarlanmaktadır. Bu kış da beğenmiş olduğunuz bot modellerinizi bize yaptırabilmektesiniz. Bot ürün kategorimizde birden farklı fazla alternatif model seçeneklerimiz ve topuk boyu seçimleriniz büyük bir titizlik ve önem ile hazırlanmaktadır. Özel tasarım bağcıklı ve bağcıksız ve lastikli modeller ile de yoğun talep ve beğeni ve ilgi görülmekte olan modellerimiz olmaktadır. El yapımı işçilik kalitemiz ile dünya standartlarında olup kalitemizi siz bayan ayakkabı severler müşterilerimiz tarafından takdir edilebilmektedir.

Kişiye Özel Tasarım Bayan Bot Modelleri

Kışa Uygun Bayan Tasarım Bot Üretimi

Kadınlar için bot seçimlerinde en çok da tercih etmiş oldukları dolgu topuklu bot seçeneklerimiz bir den çok farklı ve özel tasarım ürünlerimizi siz kadın müşterilerimiz için hazırdır. Rengarenk deri seçenekleri ve benzersiz şık aksesuar tasarımları ile el yapımı olmakta olan üretimi olarak en kaliteli bot modellerine göz atabilirsiniz. Ayrıca beğenmiş olduğunuz farklı model seçenekleri de özel siparişlerinizi de kusursuz bir şekilde yapabilmekteyiz. Dolgu topuk bayan botların özelliklerinden biriside beli dengede tutabilen ve ağrıları ortadan kaldırma özellikleri ile rahat ve konfor bulabilmektesiniz. En çok aranılan kışlık bayan bot model seçenekleri ile istemiş olduğunuz renk ve dilemiş olunan aksesuar çeşitleri ile özel sipariş yöntemi ile botlarınızı dizayn edebilmekteyiz.

Özel Üretim Kışlık Bayan Bot Modelleri

Kişiye Özel Ayakkabı Siparişi

Kış sezonuna göre özel bayan bot modellerimiz ile de tarzınıza göre uyabilen bir çok çeşit modellerimiz ile siz bayanlar için özen ile hazırlamaktayız. Kışın soğuk ve yağmurlu havalarda ayaklarınızı sıcacık tutabilecek bu yerli üretim bayan bot modellerimizde 1. Sınıf ‘A’ kalitede malzemeler ile el işçilik emeği ile üretilmektedir. İnternet üzerinden bizim ile iletişime geçip bu kusursuz tasarımlar ile üretmiş olduğumuz siparişlerinizde adresinize teslim etmekteyiz. Tarzınıza ve kıyafetinize uyumlu bot siparişleriniz ile de kullandığımız 1. sınıf malzemeler ve hakiki dana derisi ile hazırlamış olduğumuz özel sipariş botlar tarzınıza göre farklılık katabilecektir. Ayağınıza göre uyumlu konfor tabanlar ve uygun olarak kalıplar ile hazırlamış olduğumuz siparişleriniz, hem konfor hem de şıklık anlamında da sizleri memnun edebilecektir.

Bayanlara Özel Üretim Bot Siparişi

Hediye Ayakkabı Yaptırma Seçenekleri

Kadınlarda genellik ile ayak bileklerini saran özel tasarım bot modelleri kişiye göre yoğun ilgi görmektedir. Özel elbiselerinizin altına da sizi şık ve farklı gösterebilecek tarzda görünümü sağlayabilen birbirinden farklı ve tarz modellerimiz sizler için özen ile üretmekteyiz. Modanın en trend çizimleri özen ile çizilmekte bilekten sarabilen bot model seçeneklerimizle mutlaka bir göz atıp beğenmiş olduğunuz modeli sipariş verebilmektesiniz. Birbirinden fark yaratan sıra dışı renk alternatifleri ve aksesuar seçenekleriyle bu kış da özel modeller sizleri beklemektedir. Pinterest, Facebook, Tumblr, İnstagram sosyal medya hesaplarımız üzerindeki ürün çalışmalarımıza da göz atabilir ve el yapımı işçilik kalitemizi inceleyebilir, web internet mağazamız aracılığı ile bayan bot tasarım model seçeneklerimizi de görebilmektesiniz. WhatsApp 0534 526 79 07 numaralı müşteri iletişim danışma hattı üzerinden ayrıntılı bir bilgi edinebilir, siparişlerinizi rahat bir şekilde verebilmektesiniz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi