Ankara’da Özel Üretim Sipariş Ayakkabı Yapan Yerler

Ankara’da Özel Üretim Sipariş Ayakkabı Yapan Yerler

Bir özel ayakkabı siparişi vermek isteyenler için hayalinizdeki ayakkabıya dair ulaşılabilir ayağınıza göre en uygun modeli dilediğiniz gibi bir şıklık ile bulabilirsiniz. Ayakkabı imalatı, sipariş ayakkabıların temelini oluşturmakta olup bir yapı olmakta ve birlikte en güncel modelleri dilediğiniz gibi bir renk ve tonajda yaptırabilme avantajına sahipsiniz. Yani sizin anlayacağınız şu ki, tamamı ile size özel bir tasarım ile size özel bir üretim sağlamaktayız. Dilediğiniz renk tonunda, dilediğiniz kalıp seçeneğinde, dilediğiniz modelde size özgü bir çalışmayı usta ellerle gerçekleştirmekteyiz. Özel üretimin baş abidesi Asil Kundura, 1974 yılından bu vakte kadar üretimine devam etmekte ve siz değerli müşterilerimiz ve ayakkabı severler için özel çalışmalarını global dünya ayakkabı tasarımları arasına sunmaktadır. En özgün tasarım ve çalışmalarla özel sipariş ayakkabı üretiminde dünya sıralaması arasında yerini almaktadır.

El Yapımı Ayakkabı Üretimi

Kişiye Özel Ayakkabı Tasarımı

Özel üretim ayakkabı siparişlerinde bir çok tasarım avantajları mevcut. Özel deri işlemeleri ile tasarım deri çalışmalarımız ile ayrı bir tarz oluşturuyoruz. Hangi deriye daha çok arzunuz var ise, mutlaka bizlerce mümkün olarak üretim esnasında belirtilen modelleri, istenilen ölçü ve birinci sınıf malzeme kalitemiz ile tedarik ederek sizlere özgü üretimi yapmaktayız. Tasarım harikası ürünlerimizi Asil Kundura Web sayfamız üzerinden incelemeye alabilirsiniz. Kişiye özel adı altında üretimini gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımız, tamamı ile el yapımı olup, her bir tasarım çok özel işlem ve aşamalardan geçmektedir. Üretimini 7 ile 14 gün arasında tamamlayan tasarım harikası ürünler sipariş sahiplerine özel bir konsept de gönderimi sağlanmaktadır. Özel bir ahşap kutusu, özel bir ahşap kalıbı ile ücretsiz kargo olarak gönderimi kısa sürede sağlanmaktadır. Yurtiçinde yada yurtdışında olmanızın hiç bir sorunu olmayacağını belirtmek isteriz. Ölçülerinizi sizlerin yardımı ile uzaktan bile olsa almaktayız. Ayak şekil ve yapınızda çok büyük problemler var ise mutlaka bunu belirterek kademeli bir şekilde üretimi yapmaktayız.

Kişiye Özel Tasarım Ayakkabı Üretimi

Sıra Dışı Tasarım Ayakkabı Üretimi

Özel sipariş ayakkabı yaptırmak isteyenlere yönelik uygun çalışma ve strateji ile ayak taban yapınız, ayak numaranız ve yaptırmak istediğiniz ayakkabı modelini. Her formatta ayak yapısına özgü model seçeneğiniz ne olursa olsun ayakkabı üretimi bizlerce sağlanmaktadır. Üretim esnasında onlarca işlemden geçmesi ile belirtilecek en önemli aşamalardan bahsedecek olursak; şoklama ve kalıpta çekiçleme işlemi epey bir emek istemektedir. Kalıpta bekleyerek şoklanan ve fırınlanan ayakkabı, tam 9 gün fırınlama işlemine maruz kalması zorunludur. Ürünün çabuk gönderilmesi isteniyor ise işlemlerin hızlandırılması ayakkabı için deforme olanağını hızlandırabilir. Lakin kalıpta bekler, çekiç işlemi çokça görürse ayakkabının yapısı tok olacak ve ayağınızda kısa sürede dağılmayacaktır. Kullanılan derilerin hakiki dana derisi olduğunu belirttiğimiz gibi, kullanılan köselelerinde hakiki el kazımalı kösele olduğunun altını çizmeliyiz. Asil Kundura’nın özel mi özel business çalışmalarını Facebook, Tumblr, Pinterest, İnstagram sosyal medya global uygulamaları üzerinden inceleyebilirsiniz ve 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş ve destek hattından siparişlerinizi gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi