Ayakkabı Kokusundan 5 Adımda Kurtulma Yolu

Ayakkabı Kokusundan 5 Adımda Kurtulma Yolu

Ayakkabınız aşırı derecede koku yaptığını düşünüyorsanız ve bu durumdan oldukça rahatızsanız ayakkabı kokusundan kurtulma yollarını 5 önemli yolla anlatalım istedik. Öncelikle alacağınız ayakkabının kalitesi ve iç astarı çok önemlidir. Eğer ayakkabının iç ve taban astarı kalitesiz veya vinleks tarzı bir suni deri yapısına sahipse ayağınız sürekli terleme yapacaktır. Bu da aşırı kötü kokuların oluşmasına neden olacaktır. Böyle bir durumun oluşmasına müsaade vermemek için ayakkabınızın kalitesi astar yapısına dikkat edin.

Peki Ayakkabı Kokusundan Nasıl Kurtuluruz? 

Oldukça rahatsız olduğunuz ayakkabı kokusundan kurtulmak için;

1- Koku yapan ayakkabının iç taban astarını değiştirin. Böylece deforme ve kötü kokulara neden olabilecek durumdan önemli ölçüde kurtulmuş olacaksınız.

2- Gün içinde sürekli ayakkabı içinde bunalan ayaklarının sağlığı için aynı çorabı tekrar giymeyin. Çünkü ertesi gün aynı koku daha da yoğunlaşarak ayakkabının daha kötü kokular vermesine neden olacaktır.

3- Koku yaptığını düşündüğünüz ayakkabınızı balkon gibi açık hava alabileceğini düşündüğünüz bir yere bırakın. İçine sinmiş kötü kokuların dağılmasını sağlamış olursunuz.

4- Ayakkabınız yıkanabilen ve su ile temas ettiğinde açılmayan deforme olmayan bir yapıya sahipse, ayakkabınızı yıkayıp kötü kokulardan kurtulabilirsiniz.

5- Her gün aynı ayakkabıyı giymemeye özen gösterin. En azından 2 günde bir gideceğiniz ayakkabı daha dinlenmiş olacağından ayak sağlığınız için daha iyi olacaktır.ayakkabı kokusundan ku




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi