Kaliteli Özel Ayakkabı Siparişi

Kaliteli Özel Ayakkabı Siparişi

Aradığınız kaliteyi ve özel tasarımı ayakkabı modellerinde bulmakta zorlanıyorsanız, sizler için ürettiğimiz kişiye özel sipariş ayakkabı hizmetimizle büyük memnuniyet yaşayacaksınız. Ürettiğimiz özel ısmarlama ayakkabılar 30 ile 50 ayak numarasına kadar seçeneklerimiz mevcuttur. Hakiki dana derisinden ve 1. Sınıf el yapımı köseleden ürettiğimiz ayakkabı modellerimiz şıklığınızı fark ettirecek tasarımlarda. Özel ceylan derisi, hakiki timsah derisi ve daha bir çok özel deri alternatiflerimiz ile ayakkabıda harikalar yaratıyoruz. Sizlerde kendinizi fark yaratacak ayakkabı seçimleriyle ödüllendirmek istiyorsanız mutlaka sıra dışı tasarım ayakkabı modellerimizi inceleyin. Üretimlerimiz tamamen yerli üretim olup dünya kalite standartlarında malzemelerden yapılmaktadır.

El Yapımı Özel Sipariş Ayakkabı

Özel Üretim Kösele Ayakkabı Modelleri

Ayak sağlığınız için en doğru seçimlerden biri olan kösele üretim ayakkabı modelleri birbirinden sıra dışı tasarımlarla sizler için yeniliyoruz. Bağcıklı, tokalı, lastikli ve fermuarlı model seçeneklerimiz şık ve tarz görüntüleriyle farkınızı hissettirecek tasarımlarda. Ayak konforunuz ve rahatlığınız için özel olarak geliştirdiğimiz anatomik taban astarları sayesinde ayaklarınızda ağrı ve şişkinlik sorunu yaşamazsınız. Hakiki deri kullanımlarımız ile de koku yapmasını önler. Birbirinden özel ve sıra dışı renk seçimleriniz için de size özel alternatiflerimiz mevcuttur. Hakiki kösele ile tasarladığımız modeller siz ayakkabı severlerin büyük beğenisini topluyor.

Hakiki Kösele Ayakkabı Modelleri

Hakiki Rugan Deri Ayakkabı Üretimi

Ayakkabı seçimlerinizde genellikle klasik elbise seçimlerinize uygun olan deri seçeneklerinde şık ve parlak görünüşü olan rugan deri alternatifleri oldukça ilgi görüyor. Elbise seçimlerinize uygun tarzda bir çok renk seçenekleri ile özel rugan deri ayakkabı modellerimizi, özel sipariş yöntemimizle sizler için el yapımı işçilik kalitesinde hazırlıyoruz. Bağcıklı, tokalı, özel baskılı ve biyeli modeller rugan deri özel sipariş erkek ayakkabı alternatiflerimiz arasında oldukça ilgi gören modellerimizdendir.

Özel Rugan Deri Ayakkabı Siparişi

Kişiye Özel Ayakkabı Siparişi Nasıl Verilir

Kendi zevkinize, tarzınıza özgü ayakkabı siparişlerinizi oluşturmak ve bu özgürlüğü size sınırsız kaliteli hizmet ile sunan üretici firmamız Türkiye’nin 1. dünyanın en önemli markalarından biridir. Avrupa’da pek çok ülkeye özel sipariş ayakkabı hizmeti sunuyoruz. Elit ve şık bir tarz sahibiyseniz mutlaka üretimlerimize size hitap edecek modeller bulmanız mümkün.

El Yapımı Özel Tasarım Ayakkabı Siparişi

Modellerimiz dünyanın en şık ve tasarım ayakkabı modelleri arasındadır. Web internet mağazamız üzerinden ve Facebook, İnstagram sosyal medya hesaplarımızdan ürün kalitemizi ve model seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz. Dünyanın en kaliteli, modern, şık ve tasarım harikası ürünlerimizden sahip olmak istediğiniz model ve modeller için, WhatsApp 0534 526 79 07 müşteri iletişim numaramızdan irtibata geçerek siparişlerinizi verebilirsiniz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi