Ayakkabı Siparişi Verilen Firmalar

Ayakkabı Siparişi Verilen Firmalar

Türkiye’ de özel sipariş ayakkabı konusunda yaygınlaşmış firmalar arasında en tecrübeli ve malzeme, model, aksesuar açısından çeşitliliği en fazla seçenek bulunduran firmayız. Ayakkabı sektöründe, kişiye özel ayakkabı siparişi adı altında ürettiğimiz her üründe müşteri memnuniyetimizi her geçen gün daha da arttıracak yeniliklerle markamızı sürekli güncelliyoruz. Yurt içi ve yurt dışında bir çok Avrupa ülkesine kişiye özel sipariş yöntemi ile müşterilerimize ayakkabı siparişi sunan firmayız.

El Yapımı Ayakkabı Üretimi

El Yapımı Özel Sipariş Erkek Ayakkabı

Kendinizi ve görünümünüzü yenilemenin en güzel başlangıcı sizin için özel tasarlanmış olan sıra dışı şık bir ayakkabıdır. Günlük yaşantınızda elbiselerinizle uyumlu rengarenk ve görsel anlamda şık aksesuar çeşitleriyle ürettiğimiz ayakkabılardan mutlaka sipariş veriniz. Özel sipariş ayakkabılarda dilerseniz beğendiğiniz modeli iletişim hattımızdan resmini bizimle paylaşabilirsiniz. Size en kaliteli malzeme ve el yapımı işçilik ile yapar hazırlarız. Bunun için tek yapmanız gereken WhatsApp iletişim hattı üzerinden beğendiğiniz ayakkabı modelinin görselini, bizimle paylaşmak ve istediğiniz detayı belirtmeniz yeterli olacaktır.

İsteğe Özel Tarz Ayakkabılar

Bayan Ayakkabı Üretimi ve Siparişi

Kişiye özel ayakkabı siparişlerinizde, İnternet mağazamızdan görsel modellerimizden beğendiğinizi sepetinize ekleyip iletişim numaramızdan bilgi alabilirsiniz. Beğendiğiniz her modeli en ince ayrıntısına kadar özenle sizin için en kaliteli malzemelerden hazırlayıp adresinize teslim gönderiyoruz. 7 ile 12 iş günü içerisinde ürünleriniz hazırlanmaktadır.

Tarzınıza Uygun Özel Üretim Ayakkabılar

Facebook, Pinterest, İnstagram ve web internet mağazamızdan ürün çalışmalarımızı inceleyebilir, bizimle WhatsApp sipariş ayakkabı hattımız olan 0534 526 79 07 nolu telefondan bilgi alabilir siparişlerinizi verebilirsiniz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi