Su Geçirmeyen Gerçek Deri Bot Yapımı

Su Geçirmeyen Gerçek Deri Bot Yapımı

Fabrikasyon üretimlere göre gerçek deri bot üretimleri elde kişiye özel olarak hazırlanabilir. Üstelik su geçirmez bot yaptırmak isteyen vatandaşlar el işçiliği ile kişiye özel olarak üretilen ayakkabılar, bot ve çizme modellerine yönelmek istiyor. Nasıl özel üretim su geçirmez bot yaptırırım diye araştırma yapıyorsanız, alt kısımdaki iletişim sistemi aracılığıyla dilediğiniz bay, bayan bot modelini size özel olacak şekilde hakiki deri ile yaptırabilirsiniz.

Su Geçirmeyen Bot Yapan Firmalar

Herhangi bir yerde çok hoşunuza giden bir bot modeli var diyelim, ve bu bot modelini istediğiniz standartlarda ve ayak numarasına göre bulamıyorsanız üzülmeyin. Asil Kundura el yapımı ayakkabı hizmeti ile istediğiniz renkte size özel olacak şekilde tasarlayıp gerçek deri ile 1. sınıf standartlarda yapıyor.

Gerçek Deri Bot Siparişi
Gerçek Deri Bot Siparişi

Üstelik kaliteli bot kullanmak isteyen vatandaşlar ayağın sağlıklı muhafaza altına alınması için gerçek deri standartlarından faydalanabiliyor.

Gerçek Deri Bot ile Sahte Deri Bot Arasındaki Farklar

Hakiki deri ile hazırlanan bir ayakkabının sahte deri ile hazırlanmış bir ayakkabıdan görünüm ve estetik açısından tutun da kullanım kolaylığı yönünden olmak üzere birçok alanda fark olduğunu hatırlatalım. Özellikle yağışlı ve karlı havalarda kullanılan hakiki deri botlar ayağı dış ortamdan gelecek etkilere karşı muhafaza ederken sahte deriler ile hazırlanan ayakkabı, bot ve çizmeler suyu ve dış etkileri doğrudan içeriye alacaktır.

Hakiki Deri Bot Siparişi
Hakiki Deri Bot Siparişi

Ayağınızın hakiki deri ile hazırlanmış ürünlerde rahat etmesi için kullanılan diğer malzemelerinde 1. sınıf kalitede olması önem taşır. Kaliteli botlar için kullanılan peluş ve kürkler de ekstra sıcaklık ve koruyuculuk sağlar.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi