Hakiki Deri Ayakkabı Nerede Bulunur?

Hakiki Deri Ayakkabı Nerede Bulunur?

Gün geçtikçe hakiki deri ayakkabı ihtiyacı duyanlar özel üretim ayakkabı yapan firmalarla iletişime geçmek ister. Özellikle özel ayakkabı siparişi konusunda Türkiye’nin her noktasına 7/24 hizmet veren Asil Kundura, gerçek deri ayakkabı üretiminde her ihtiyaca yanıt vermekten gurur duyuyor diyebiliriz. Çünkü 30 numaradan 50 numaraya varan her ayak numarasına göre özel deri ayakkabı yapabildiği gibi, ayağında çeşitli ortopedik sorunlar bulunan kişiler için de özel üretim ayakkabı hizmeti veriyor. Dilediğiniz ayakkabıyı istediğiniz renk ve ölçülerde istenilen deri standartlarında hazırlama başarısına sahip.

Hakiki Deri Ayakkabı İmalatı Yapan Firmalar

Sahte deri ayakkabılardan yaka silken insanların gerçek deri ayakkabıyı nereden ve nasıl bulurum sorusuna yanıt aradıkları bu internet ortamında sizlere en özel ayakkabı modelleri nereden bulunur ve nasıl özel ayakkabı yaptırırım sorularına tüm detaylarıyla yanıt bulacağız. Gerçek deri ayakkabı üreten firma ve imalatçılar arasında adından sıkça söz ettiren Asil kundura ayakKabı siParişi ile hakiki deri ayakkabıları büyük bir titizlikle müşterilerinin istediği standart ve ölçülerde üretme imkânına sahip. Özellikle yurt dışından getirtilen birçok ayakkabının gerçek deri olmadığı konusunda dert yanan vatandaşların el yapımı özel üretim ayakkabı hizmetiyle diledikleri renk ve standart da özel deri ayakkabıları daha kısa sürede ulaşabiliyorlar.

Özel Üretim Deri Ayakkabılar
Özel Üretim Deri Ayakkabılar

Özellikle İstanbul, Ankara, Konya, Bursa, İzmir gibi Büyük şehirlerde işlerinin yoğunluğundan dolayı hakiki deri ayakkabı imalatı yapan firmalara bulmakta zorluk yaşayan vatandaşların internet üzerinden kolayca ayakkabı siparişi verebilecekleri Asil Kundura ayakkabı, 7/24 WhatsApp üzerinden hizmet vermeye devam ediyor. Nasıl hakiki deri ayakkabı siparişi verilir sorusuna yanıt arıyorsanız 0534 526 79 07 numaralı ayakkabı sipariş hizmetinden WhatsApp aracılığıyla ya da aşağıdaki bağlantı linki üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi