Al Beni Diye Bağıran 4 Erkek Ayakkabı Modeli

Al Beni Diye Bağıran 4 Erkek Ayakkabı Modeli

Bu zamanda şık ve farklı giyim seçenekleri içinde erkekler için ayakkabının yeri apayrıdır. Allısı morlusu kaça kilosu diyerek pazardan alır gibi ayakkabı almak yerine özel olarak yaptırıp, derisinden ve kalitesinden şüphe etmeden ayakkabı sahibi olmak da kolay oldu. Ülkemizde özellikle erkeklerin dükkanları gezmek yerine internet sitelerinden ayakkabı arayarak istediği ayakkabı modelini bulması ve sipariş vermesi en çok tercih edilen bir yöntem.

 

Ayakkabı Almak Mı Yoksa Bulmak Mı Daha Kolay?

 

Erkeklerin ayakkabıyı aldığı kadar bulduğu anda zorluk çektiği, araştırmalarda ortaya çıkan gerçekler arasında. Özellikle de kıyafet altına ve takım elbiseye uygun ayakkabı almak isteyenler için ayakkabının modelini internet sitelerinden araştırırken her ayak numarasına göre ayakkabı bulamayanlar özel ayakkabı yaptırarak ayakkabı sahibi olabiliyor. Üstelik istediğiniz ayakkabıyı her renk ve ayak numarasında birinci sınıf standartlarda özel ısmarlama sanatı ile temin edebilirler. Aşağıdaki canlı destek sistemi üzerinden iletişim sağlayarak dilediğiniz ayakkabıyı sipariş vermek ve yaptırmak için görüşme yapabilirsiniz.

 

Akılları Kaşıyan Erkek Ayakkabı Modelleri

 

Stile ve estetiğe düşkün erkekler için düşündürücü ayakkabı tercihleri için özel üretim çok önemli. Sizler için en çok aranan ve satın alınan erkek ayakkabı modellerini araştırıp sıraladık. Bu modeller arasından beğendiğiniz ve hoşunuza giden seçenekleri 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp ayakkabı sipariş hattı üzerinden görüşerek bilgi alabilir, siparişinizi vererek yaptırabilirsiniz.

 

Bağcıklı Erkek Ayakkabılar

 

Asırlar geçse de bıkmadan usanmadan ilgi göreceğe benzeyen bağcıklı ayakkabılar erkeklerin vazgeçilmez aşkları arasında ilk sırada diyebiliriz. Kösele ve takım elbiseye uygun seçenekler kadar spor ve casual ayakkabılar bay moda severler için vazgeçilmeyen tutkudur

Bağcıklı Erkek Ayakkabılar

Bağcıklı Erkek Ayakkabı Modelleri

Ayakkabının bağcıklı olması klasik ayakkabılara ilgi duyanlar için bir avantajı yansıtır. Sizler de bu modeller veya farklı ayakkabı modelleri arasından dilediğiniz bağcıklı ayakkabıyı sipariş verip yaptırabilirsiniz.

 

Rugan Deri Erkek Ayakkabı Modelleri

 

Parlak ve dikkat çekici özelliği sayesinde özellikle düğün ve nikah gibi özel günlerin ilk göz önünde bulundurulan erkek ayakkabıları arasında yerini alıyor. Rugan deri ile hazırlanmış erkek ayakkabıların kaliteli ve istenilen her ayak numarasında yapılabilmesi de 0534 526 79 07 numaralı ayakkabı sipariş hattı ile mümkün olduğunu hatırlatalım.

Erkek Rugan Ayakkabı Modelleri

Erkek Rugan Ayakkabı Modelleri

Düz Klasik Erkek Ayakkabılar

 

Klasizmin adeta kurucu üyeleri arasında yer alan düz ve bağcıksız ayakkabıları sizler için sıraladık. Süslü püslü olmasın ama kalitenin dibini görüp gerçek deri ile tanışmak istiyorum diyorsanız ısmarlama ayakkabı yöntemi ile istediğiniz ayakkabıyı yaptırabilirsiniz.

Düz Klasik Erkek Ayakkabılar

Düz Klasik Erkek Ayakkabılar

Derinin kroko ya da düz renk olması kadar taba rengi olması ilginizin sınırsız seçenekler arasında yorulmasına sebep olacak. Taba rengi düz klasik erkek ayakkabıların sıcak yaz aylarında popüler ve hatrı sayılır ilgi gördüğünü de söyleyelim.

 

Erkeklere Özel Corcik Ayakkabılar

 

Spor ile klasik ayakkabının karışımı gibi görünüp yıllardır dillere pelesenk, ayaklara ilham veren Corcik ayakkabılar erkeklerin vazgeçilmez tutkuları arasında. Tutku deyince ayakkabının vazgeçilmez olması için alışkanlık yapması ya da yıllardır süregelen bir sabitliği ifade etmesi gerekir. Corcik ayakkabıların en belirgin özelliğini de erkeklere has bir üslubunun oluşudur.

Erkeklere Özel Corcik Ayakkabı Modelleri

Erkeklere Özel Corcik Ayakkabı Modelleri

Kaliteli corcik ayakkabılar için özel sipariş sistemi üzerinden satın alabileceğiniz veya kişiye özel renk ve ayak numarasına göre yaptırabileceğiniz güzel bir sistem bulunuyor. Sizler de dilediğiniz erkek corcik ayakkabıları sipariş verip yaptırabilirsiniz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi