Yazlık Sandalet Ayakkabı Modelleri

Yazlık Sandalet Ayakkabı Modelleri

Yaz mevsiminin de yaklaşması ile sandalet ayakkabılar da çeşitli renk ve modelleri ile sizlerle buluşmaya başladı. Sandalet ayakkabılar gerek renk skalası gerekse türlü modelleriyle seçtiğiniz her parça ile uyumlu olabilecek nadir ayakkabı türlerinden biridir. Burada bayanların kafasını karıştıran husus doğru seçimin nasıl yapılacağı konusu. “Hangi sandaleti almalıyım?” yerine “sandalet nasıl doğru bir şekilde kombinlenebilir?”, “hangi renkleri tercih etmeliyim?” sorusu size yardımcı olacaktır.

 

Sandalet için doğru kombin nasıl olmalıdır?

 

Sandalet genel olarak tüm elbise, şort, etek ve pantolonla kombinlenebilir. Önemli olan nokta seçtiğiniz parçalar spor ağırlıklı ise spor sandalet modelleri,  şık parçalar tercih etmişseniz ise daha şık sandaletler seçebilirsiniz. Eğer kısa boylu bir bayansınız, seçtiğiniz sandalet bacak boyunuzu uzun göstermek için ten rengi tonlarında ve mümkünse daha az bağcıklı veya bantlı olmalıdır. Topuk boyu yerden yüksek sandaletler de olduğunuzdan daha uzun görünmenizi sağlayacaktır. Eğer uzun boylu bir bayansınız ise gladyatör sandaletler yani yere sıfır tahta sandaletler, tarzınızı bir anda değiştirecek ve modern görünmenize yardımcı olacaktır.  Eğer sandaletleri abiye ile kombinleyecekseniz; metal, gümüş, altın, bronz veya simli topuklu sandaletler sizin için uygun olacaktır. Eğer pantolonlarla tercih edecekseniz ise pantolon üstüne seçtiğiniz bluzlar ile uyumlu olacak şekilde spor ya da şık sandaletler tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde mini etek, midi boy etek veya şort tercihinde de seçtiğiniz parçaların klasik mi spor mu olduğuna karar vererek sandalet seçiminizi ona göre yapabilirsiniz. Burada da dikkat etmeniz gereken husus bacak boyunuzu uzun ve daha ince göstermek için bileklerinizi açıkta bırakacak sandaletleri tercih etmeniz olacaktır.

2017 ayakkabı modellerine göre püsküllü sandaletler, deri sandaletler ve zıt renklerin bir arada kullanıldığı sandaletler oldukça revaçta. Zıt renkler kullanılarak oluşturulmuş sandaletleri yine aynı tonlarda takılar ile destekleyerek kombinleyebilirsiniz. Püsküllü sandaletleri kombininiz ile uyumlu olacak şekilde ayarlamak için ise rengarenk boncuklar, simli halkalar ile sandaletlerinizi sık sık değiştirebilirsiniz. Bu şekilde tek bir sandalet ile birçok kombini yapabilirsiniz.

 

Özel Yazlık Sandalet Ayakkabı Siparişi

 

Almak istediğiniz sandalet ayakkabıyı piyasa bulamıyorsanız, kullanıcılara yıllardır sektörde hizmet veren Asil Kundura ile iletişime geçebilirsiniz. Vereceğiniz siparişleri dilerseniz müşteri hizmetleri ile görüşerek, dilerseniz de elinizde fotoğrafı olan ayakkabıların fotoğrafını WhatsApp üzerinden göndererek istediğiniz ayakkabıya birebir sahip olabilirsiniz. Siparişlerde istediğiniz ayakkabılar tam olarak talep ettiğiniz gibi tasarlanmaktadır. Kullanılan malzemelerin piyasada bulunan en kaliteli malzemeler olması da ayakkabıların hem rahat hem de uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Çeşitli ayak sorunlarınız varsa, özel ayakkabı siparişi esnasında ayakkabının ortopedik olmasını da isteyebilirsiniz. Ortopedik ayakkabı modelleri diğer ayakkabılara kıyasla ayaklarınızı gün içerisinde daha fazla rahat ettirecek ve ayak ağrıması gibi sorunların zamanla ortadan kalkmasına neden olacaktır.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi