Bayan Babet Ayakkabı Modelleri – Babet Siparişi

Bayan Babet Ayakkabı Modelleri – Babet Siparişi

Yaptırmak istediğiniz ve özel tasarım ayakkabı olarak hayal ettiğiniz babet ayakkabı modelleri günlük yaşantınızda her an ve her yerde giyebileceğiniz, oldukça kullanışlı ve düz bir taban yapısına sahiptir. Babet ayakkabıları yazın özellikle en çok tercih edilen modellerin başında olduğu bilinmekte. Bununla birlikte babet ayakkabılar da farklı birçok modeli ve rengi bulmak mümkün. Düz renk, siyah, beyaz, kahverengi, Gri, açık tonlar ve koyu renkler  olmakla birlikte çiçekli, çizgili, süet, rugan gibi birçok farklı modeli de yapılabilmekte.

 

BAYAN BABET AYAKKABI SİPARİŞİ

 

Özel sipariş babet ayakkabı yaptırmak isteyenler için WhatsApp üzerinden bize ulaşabilir, yaptırmak istediğiniz modeli bize gönderebilirsiniz. Biz de sizin ayağınıza uygun gayet şık ve çok kaliteli bir babeti yaparak gönderebiliriz.

Babet Ayakkabı Modelleri

Babet Ayakkabı Modelleri

Ayrıca bayan babet ayakkabı modelleri için de tercih etmeniz için birçok farklı model seçeneğini sizler için sunabiliriz. Bununla birlikte ayağı problemli, kemikli, taraklı olan siz değerli müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz için ayağınıza Özel Babet tasarımı ve yapımı da sağlıyoruz.

 

AYAK SAĞLIĞINDA BABET AYAKKABILARININ ETKİSİ

 

Babet ayakkabıları düz bir yapıya sahip olması, zaman içinde ayak tabanını yoran bir yapısı olduğundan dolayı bayan babet ayakkabının alt bölümünde ayağınızı destekleyici ve yormaya engelleyici bir taban bulunması gereklidir.

Babet Ayakkabı Modelleri

Babet Ayakkabı Modelleri

Devamlı olarak ayakta bulunan insanlar için babet ayakkabı ayak sağlığı açısından büyük bir önem taşımakta. Rahat ve kullanışlı olan bayan babet ayakkabıları sıcak ve bunaltıcı havalarda ayağın daha rahat hareket etmesi için en çok tercih edilen modellerin başında gelmekte.

Babet Ayakkabı Modelleri

Babet Ayakkabı Modelleri

Özel sipariş ayakkabı yaptırmak isteyen siz değerli müşterilerimiz için istediğiniz modeli büyük bir özen ve itina ile yapıp adresinize belirtmiş olduğunuz süre içinde gönderiyoruz. Yaptırmak istediğiniz bayan babet ayakkabı modeli, bizlere WhatsApp üzerinden göndermeniz ve ayak numaranızı belirtmeniz yeterli olacaktır.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi