İzmir’de Ismarlama Çizme Siparişi Ver

İzmir’de Ismarlama Çizme Siparişi Ver

Havaların soğuması ile birlikte gelen yağışlar, ayak sağlığı kadar onların sıcak tutulmasına da ihtiyaç duyulmakta. Kış aylarında ayaklarımızı ne kadar sıcak tutarsak o kadar rahat edeceğimizi hepimiz bilmekteyiz. Bununla birlikte kaliteli bir ısmarlama çizme yaptırmak için sizlere kaliteli bir ürün hizmeti sağlamaktan gurur duyuyoruz. Tüm Türkiye’ye 7/24 hizmet güvencesi ile hareket eden Asil Kundura, ısmarlama çizme siparişi hizmeti ile öncü firma olma özelliği taşıyor. Soğuk havalarda istediğiniz bir çizme modelini Asil Kundura’nın sizlere sağlayacağı kolaylık ve avantajlarla yaptırabilirsiniz. Siz değerli ziyaretçilerimize nasıl ısmarlama çizme siparişi verilir bu konudan biraz bahsetmek istiyorum.

Ismarlama Çizme Siparişi

İzmir’de Ismarlama Çizme Yaptırmak İçin;

Kişiye özel çizme siparişi yaptırmak isteyen siz değerli müşterilerimiz için artık istediğiniz bir çizme modelinin siparişini vermeniz zor değil. Bunun için tek yapmanız gereken 0534 526 79 07 numaralı çizme sipariş hattımızdan iletişim kurup yaptırmak istediğiniz kaliteli çizme modeli görselini bize göndermeniz yeterlidir. Renk, model, ayak numarası konusunda dilediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz. İzmir’de ısmarlama çizme siparişi vermek ve özel çizme yaptırmak için info@asilkundura.com.tr mail adresimiz üzerinden de sipariş verebilmeniz mümkündür.

Özel Çizme Siparişi İzmir

Özel Çizme Siparişi İzmir

İzmir’in Foça, Aliağa, Menderes, Bergama, Çeşme gibi önemli yerlerinden de çizme siparişi verebilmeniz mümkün. Türkiye’nin 81 il ve ilçelerine özel ayakkabı siparişi yaparken, sizlerin tüm ayakkabı, bot ve çizme ihtiyaçlarınıza cevap verebilmekten gurur duymaktayız.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi