2017 Yılı Erkek Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları

2017 Yılı Erkek Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları

Yeni bir yıla adım atmaya hazırlanırken, erkeklere özel 2017 yılı ayakkabı modelleri de şimdiden merak edilmeye başlandı. İçinde bulunduğumuz kış aylarını temel alırsak 2017 Yılı Kışlık Erkek Botları içinde yine trend olacağı düşünülen bağcıklı bot modelleri zirvedeki yerini yeni yılda da koruyacak gibi görünüyor. Bağcıklı kısa bot modelleri içerisinde ana renklerden siyah bot, kahve, vizon, bej ve diğer koyu renkler ile ön plana çıkacaktır.

2017 erkek ayakkabı modelleri

2017 erkek ayakkabı modelleri

2017 yılının çok konuşulacak modellerinden biri de fermuarlı erkek botları kuşkusuz. Yeni yılda en fazla tercih edilebilecek modellerden olan fermuarlı siyah erkek botları da renk olarak ana seçeneklerden biridir. Fermuarlı bot siparişi vermek isteyenler için bir hatırlatma yapalım. Herhangi bir yerde görüp de beğendiğiniz fermuarlı, bağcıklı bot modelini ayağa özel yaptırmak isterseniz 0534 526 79 07 numaralı iletişim hattından bilgi alabilir, bot siparişi verebilirsiniz. 2017 yılı gizli topuk erkek bot modelleri içerisinde de yine hayalinizi süsleyen botları ayağınıza en uygun biçimde yapıyor, adresinize gönderiyoruz. Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine özel imalat ayakkabı hizmeti ile ulaşarak, 30 numaradan 50 numaraya kadar olan tüm ayak yapıları için siparişlerinizi hazırlıyoruz. Bantlı bot, zımbalı, tokalı, kemerli bot ve daha birçok erkek bot modelleri ile siz değerli müşterilerimize 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da hizmet etmeye devam edeceğiz.

Sipariş Ayakkabı Modelleri

ayakkabı siparişi




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi