2017 Dantelli Ayakkabı Modelleri ve Özel Sipariş

2017 Dantelli Ayakkabı Modelleri ve Özel Sipariş

Düğün, balo, nişan ve özel davetlerinizde giyebileceğiniz ayakkabı kombinleriniz için harika bir seçenek olan dantelli ayakkabılar, zarafet ve farklılığı ile ön planda olan bir tercihtir. Ayakkabı alırken dikkat etmeniz gerekenler adeta saymakla bitmeyecek türden olmamakla birlikte, ne aldığınız değil; ayakkabıyı nereden, hangi standartlarda aldığınız önemlidir. Sahibi olmak istediğiniz bayan dantelli ayakkabı modelleri için fiyat araştırmasından ziyade kalite mi yoksa ucuzluk mu önemli sorusunu sormaktan çekinmeden, doğru hedefe gitmelisiniz. Tabi ki herkes bütçesine uygun bir ayakkabının sahibi olmayı hayal ederken, çoğunlukla aldanılan konu ise ayakkabının ucuzluğudur.

Dantelli Ayakkabı Modelleri

Dantelli Ayakkabı Modelleri

Her ucuz ayakkabı kalitesiz olacak diye bir mantık aramamakla birlikte her pahalı ayakkabının da yüzde yüz kalite sahibi olacağı anlamı bulunmamakta. Şurası kabul edilebilir bir gerçek ki, “kalitenin bir fiyatı ve değeri vardır” çizgisi de vazgeçilmez bir gerçektir.

2017 Dantelli Ayakkabı Modelleri;

Yeni yılın ilk günlerinden itibaren tasarlanan ayakkabıların yeni varyasyonlarını, renk ve ürün çeşitlerini araştırmaya koyulduk bile. Birbirinden renkli 2017 dantelli ayakkabı modelleri ve siparişleri için firmamızla iletişim kurarak (whatsap 0534 526 7907) dilediğiniz ve hayalini kurduğunuz özel dantelli ayakkabı siparişi verebilir, renk ve modelini siz belirleyerek istediğiniz ayakkabıyı yaptırabilirsiniz.

Dantelli Bayan Ayakkabı Modelleri

Dantelli Bayan Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları

2016 yılında olduğu gibi 2017 senesi içinde de özel ayakkabı siparişi alanında söz sahibi olmaya devam ediyoruz.

Bayan Dantelli Ayakkabı Fiyatları;

Piyasada ya da herhangi bir yerde gördüğünüz dantelli ayakkabı modeli ayağınıza olmuyor ya da ayak numaranıza göre bulamıyor musunuz? Paniğe gerek bırakmadan imdadınıza yetişen Asil Kundura, Yaptırmak istediğiniz bot, çizme, ayakkabı ve türevlerini ayağınıza uygun şekilde size özel tasarımlarla hazırlıyor, adresinize gönderiyor. Bayanların özel gün ve gecelerde kullanmak istediği özel dantelli ayakkabı siparişi için fiyat öğrenebilir, konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.




Yorumlar

Sipariş Vermek

Beğendiğiniz ayakkabının fotoğrafını, ayak ölçülerinizi varsa şikayetlerinizi detaylıca belirtiyorsunuz.
Ardından 0534 526 79 07 numaralı WhatsApp sipariş hattımız üzerinden yaptırmak istediğiniz modeli ve detayları gönderiyorsunuz.
Telefon & Whatsapp : 0534 526 79 07

Kargo Süresi

Siparişinizi verdikten sonra ayakkabınız üretime girmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 3 ile 15 gün içersinde ayakkabınız kargoya verilir. Bulunduğunuz bölgeye göre kargo süresi 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Ödeme Yöntemleri

Geri İade

Bizden doğabilecek problemlerde her türlü düzenleme ve düzeltme işlemi yapılabilmektedir. Fakat ayakkabılar özel olarak tasarlandığı için ayakkabınızda bizden kaynaklı hata yoksa geri iadesi yapılamaz.
Copyright © 2016 Ayakkabı Siparişi